Wednesday, June 6, 2012

Për ndeshjet e para

Si të luani?
Zgjidhni lojërat dhe opcionet më poshtë, dhe bashkë me koeficioentin e zgjedhur, dërgoni PM këtu.
Shembull: Dërgoni një mesazh të tillë:
 Poloni Greqi - 1 - 1.8
Rusi Çeki - 2 - 3.75
 Holandë Danimarkë - 1 - 1.4

Në të njejtën kohë dërgoni edhe paratë që do vendosni për ato lojë. Brenda 24 orëve me PM merrni konfirmim se tiketa juaj është pranuar dhe ju jeni në lojë. Minmumi që mund të vendosni është 300 AL dhe maksimumi 2000 AL.

Gjithashtu, minimumi që mund të luani është 3 lojë. Lojërat e para që mund të vendosni:
 • Poloni - Greqi 
 • 1 - 1.8
 • X - 2.9 
 • 2 - 3.5 
 • Rusi - Çeki 
 • 1 - 2.0 
 • X - 3.25 
 • 2 - 3.75 
 • Holandë - Danimarkë 
 • 1 - 1.4 
 • X - 3.6 
 • 2 - 6.0
 • Gjermani - Portugali 
 • 1 - 1.8 
 • X - 2.9 
 • 2 - 3.5 
 • Spanjë - Itali 
 • 1 - 1.6 
 • X - 3.2 
 • 2 - 4.0 
 • Irlandë - Kroaci 
 • 1 - 3.75 
 • X - 3.25 
 • 2 - 2.0 
 •  Francë - Angli 
 • 1 - 2.4 
 • X - 3.0 
 • 2 - 2.6 
 • Ukrainë - Suedi 
 • 1 - 2.3 
 • X - 3.2 
 • 2 - 2.8

No comments:

Post a Comment